Dierenpension Jolistee
www.jolistee.com
Blauwe Hoefsweg 41 Klundert

Telefoon: 0168-401988  (tot 17:00 uur)
E-mail adres: jolistee@outlook.com 

KvK-nummer: 53937902
Btw-identificatienummer: 851080790B01

Voorwaarden

Vaccinaties
Vaccinaties verplicht voor honden die logeren in de Jolistee.
EHC enting hond cocktail/EHCK enting hond cocktail klein
Deze dient voor het verloop herhaald te zijn.
Ehb bordetella enting/kennelhoest
Dit is geen standaard vaccinatie vraag uw dierenarts deze te geven ivm verblijf pension.
Entingen moeten uiterlijk 2 weken voor aanvang pension gegeven zijn.
Voor aanvang pension dient een kopie inentingsbewijs bij ons te zijn.

Parasieten
Bij binnenkomst geven wij de dieren een vlooien pipet danwel een vlooienband, ook krijgen ze van ons een ontworming.Helaas komt het in de praktijk te veel voor dat honden met parasieten binnen komen. kosten vindt u op uw factuur.

Voeding
De honden worden gevoerd met PRINS voeding dit zit bij de pensionprijs inbegrepen.
Mag uw hond om welke reden dan ook niet met ons mee eten geeft dit geen recht tot restitutie van het pension bedrag, dit betreft € 1,00 extra, uw eigen voeding dient in porties verpakt te worden per maaltijd, grote zakken en/of emmers kunnen wij niet kwijt ook hebben wij geen plaats voor diepvriesvlees.
Als uw hond medicijnen gebruikt dienen de doseringen duidelijk op de verpakking te staan, wanneer dit niet duidelijk gebeurt kunnen wij niet de uiterste zorg geven aan uw hond.

Weigering
Indien uw hond bij aankomst niet vrij is van parasieten, niet volledig gevaccineerd, wij geen inzage hebben in de vaccinatie papieren, houden wij het recht de hond te weigeren, reserveringskosten worden niet terugbetaald.
Indien wij uw hond niet kunnen benaderen en/of voor ons een gevaar is, zullen we de hond weigeren.
Wanneer uw teef loops is kunnen wij haar niet aannemen in het pension, brengt u haar loops zonder dit te melden, de kans is aanwezig wanneer ze in de groep mee gaat dat ze gedekt wordt, wij zijn niet aansprakelijk voor het voortkomen van pups en/of andere gevolgen/kosten, dit is geheel voor uw eigen risico. de kosten per dag voor een loopse hond zijn € 5,00 op de pension prijs

Ziekte
Indien u weet dat uw dier ernstig ziek is, oud is en dat er een grote kans is dat het dier kan overlijden willen wij hier volledig van op de hoogte zijn, zo kunnen wij ook uw wensen doornemen wat er met het dier  moet gebeuren na overlijden. Indien uw dier ziek wordt tijdens het verblijf in de Jolistee zullen wij medische hulp inschakelen, de gemaakte kosten zijn voor rekening van de eigenaar van het dier deze  dienen direct bij het ophalen van het dier voldaan te worden. Achten wij de situatie ernstig in, zullen wij contact met u opnemen. Indien het dier in levensgevaar verkeert nemen wij contact op. Bij plotseling overlijden nemen wij contact op, het stoffelijk overschot zal gekoeld bewaart blijven bij dierenarts dan wel crematorium, dit wordt overgedragen zodra eigenaar terug is.
Dierenpension Jolistee is niet aansprakelijk voor de in pension tijd optredende ziekte. De in pension gegeven hond is voor geen enkel risico verzekerd bij de Jolistee.
Geen schadevergoeding kan geëist worden voor ziektekosten en/of overlijden van het dier.
Indien uw hond medicijnen gebruikt en/of dieet voeding dient u dit in originele verpakking aan te leveren met duidelijk de tijden en doseringen van toediening, geef dit ook duidelijk op het reserveringsformulier aan.
Indien uw hond niet sociaal is naar andere honden en/of niet goed in de omgang met mensen, daar waar een groot risico is dat de hond kan bijten, dient  u dit duidelijk aan te geven op het reserveringsformulier.

In bewaringneming
Degene die het dier in de Jolistee in bewaring geeft is te weten de eigenaar van het dier. Indien uw dier door iemand anders opgehaald wordt moet de Jolistee hiervan op de hoogte zijn gesteld, schriftelijk danwel telefonisch.
Degene die het dier ophaalt verzoeken wij een geldig legitimatiebewijs te overleggen (indien wij dit nodig achten nemen wij hier een kopie van)

Niet ophalen
Als op de afgesproken dag en datum het dier niet opgehaald wordt uit de Jolistee zonder dat wij hier enig bericht van ontvangen hebben.
Indien het dier na 1 week na de afgesproken datum niet is opgehaald,en/of de pensionkosten niet voldaan worden binnen aangegeven termijn, geeft de eigenaar cq bezitter te kennen afstand van het dier te hebben gedaan. Het dier zal aangeboden worden aan een dierenasiel en/of particulier persoon. De tot die tijd gemaakte kosten blijven invorderbaar verhoogd met eventuele incassokosten voor de eigenaar/bezitter/degene die het dier inbewaring heeft gegeven.

Betalingen
Reserveringsformulieren volledig ingevuld, en voorzien van handtekening eigenaar ( u tekent ook voor het akkoord gaan met onze voorwaarden) als u reserveert gaat u automatische akkoord met onze voorwaarden.

Retour sturen naar:
Dierenpension Jolistee
Blauwe Hoefsweg 41
4791 SB Klundert

Vroege reserveringen
Nadat wij uw reservering ontvangen hebben, ontvangt u van ons een factuur welke via de post danwel via de mail ontvangt, hierin staat een bedrag vermeld welke binnen 8 dagen na ontvangen factuur op rekening van de Jolistee dient te staan.
Aanvang eerste pension dag wordt het restbedrag contant voldaan.
Last-minute reservering
Betalingen a contant of via de bank, er is geen pin aanwezig.

Extra kosten
Onze prijslijst is standaard, indien uw hond medicijnen gebruikt en/of andere voeding of extra verzorging nodig heeft voor welke reden dan ook, hanteren wij een ander tarief in overleg.

Annulering
Tot 4 weken voor de 1ste pensiondag gratis annuleren
1 tot 4 weken voor de 1ste pensiondag kosten 50% van het totale bedrag
Minder dan 2 weken voor de 1ste pensiondag 75% van het totale bedrag
Minder dan 1 week voor de 1ste pensiondag 100% van het totale bedrag
Later brengen en/of eerder halen van het dier geeft geen recht tot terugbetaling.

Aankomst Jolistee
•    Halen en brengen van uw dier tussen onze openingstijden, daarbuiten is het niet mogelijk ivm de zorg voor de dieren
•    Op het terrein van de Jolistee dient uw hond kort (te weten kort bij u) aangelijnd te zijn.
•    U dient op uw hond te letten, ook dat hij niet zijn behoefte doet op het terrein, zorg daarom ook dat voor aankomst de hond goed is uitgelaten.
•    U geeft uw hond af bij de receptie waar 1 van onze medewerkers uw hond in zijn verblijf zal plaatsen. (dit ivm rust in de kennel)
•    Indien u het verblijf wilt bezichtigen dient u vooraf een afspraak te maken, wij plannen dit op rustige momenten in,omdat de honden erg onrustig worden op het zien van ”vreemde mensen”. In het hoogseizoen doen we geen bezichtigingen.

BEZICHTIGINGEN ALLEEN  OP AFSPRAAK.

Vragen
Heeft u vragen, speciale verzoeken, is er iets wat wij beslist moeten weten over uw dier dan kunt u dit op het reserveringsformulier vermelden danwel telefonisch.
Als uw hond in Dierenpension Jolistee logeert gaat u akkoord met onze voorwaarden.
Bedankt voor uw vertrouwen.