Verzorging

Uw dier heeft zijn eigen verblijf, indien uw hond makkelijk omgaat met andere honden gaat hij de uitlaat rondes mee met de andere honden. De honden die niet in een groep kunnen zullen extra individuele aandacht van ons krijgen indien dit lichamelijk mogelijk is.

De honden eten bij ons mee, indien uw hond een speciaal dieet heeft kunt u dit aangeven, in overleg met u is dit bij ons te bestellen en zullen zorgen dat er een zak voor uw hond klaar ligt (eigen kosten) Drinkwater wordt de hele dag door ververst. De honden zullen het grootste gedeelte van de dag buiten in de speelweide doorbrengen, als het weer dit uiteraard toelaat. In een groep dan wel alleen, ook hebben we de mogelijkheid voor de nachten een groepshuisvesting te maken.

Honden welke niet met andere honden kunnen ivm gedrag en/of lichamelijk kunnen worden in een kennel geplaatst met een buitenren zodat de honden zelf kunnen kiezen of ze buiten of binnen willen.Daarnaast worden ze gewoon in de weide uitgelaten zoals de anderen honden maar dan apart.

De honden beschikken in de kennels over een eigen mand welke ze van ons krijgen, indien gewenst kunt u zelf een deken en/of speelgoed meebrengen eventuele schade  en/of zoekraken is op eigen risico.

Indien uw teef loops is of u verwacht tijdens het pension de loopsheid dient u dit aan te geven,(overleg met u dierenarts naar de mogelijkheid voor de prikpil) een loopse teef geeft heel veel onrust voor de overige honden, het plaatsen van uw loopse teef in het pension is geheel op eigen risico!  de extra kosten per dag zijn € 1,00 op de normale pensionprijs!

Wij doen er alles aan om uw trouwe viervoeter een fijn verblijf te bieden.

Er zijn geen producten in deze categorie.